Skip to main content

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is iets wat je niet iedere dag laat doen. Dat is een belevenis op zich. Waar begin je en hoe? Dat zijn voor veel mensen toch de eerste vragen. Als eerste moet je natuurlijk weten hoe de tuin er uit moet komen te zien. Wij kunnen u daar mee helpen door uw wensen te inventariseren en aan de hand hier van een tuinontwerp te maken.

Het kan ook zijn dat u een bestaande tuin heeft die gerenoveerd moet worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren.
Als het eenmaal duidelijk is hoe de tuin er uit komt te zien dan maken wij voor u een duidelijke gespecificeerde offerte en na het verlenen van de opdracht is het tijd om over te gaan naar de daadwerkelijke uitvoering.

Jurgen staat voor u klaar om met precisie de schop in de grond te zetten. Maar ook om de benodigde (bouwkundige) constructies in uw tuin te maken. Wij verzorgen de complete aanleg van A tot Z.
 
Wij werken alleen met de beste materialen en leveren een tuin af waar u lange tijd plezier aan gaat beleven. Uw tuin moet natuurlijk weer jaren mee.Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, tuin- verlichting of overkappingen: Jurgen staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en creëert een tuin die uw verwachtingen overtreft.